Asettelu (Turnaus- ja harjoitusottelut)

TURNAUKSET

Kerho asettelee tuomarit Tampereen alueella pelattaviin turnauksiin, kuten isoihin junioriturnauksiin tai vaikka työporukan turnauksiin. Koska asettelut tapahtuvat piirin kanssa yhteisen ohjelman kautta, tulee turnauksen tilaajan toimittaa asettelijalle otteluohjelma oikeassa muodossa (kts. Excel-mallipohja alempaa). Asetellut ottelut näkyvät Tampereen piirin asetteluohjelman (TASON) puolella.

Ohessa myös ohjeet pohjan käyttöön. Vääränmuotoinen otteluohjelma viivästyttää turhaan asetteluiden tekemistä, joten lähetäthän sen heti oikeassa muodossa.

Turnauspelit tulee ilmoittaa asettelijalle vähintään 15 päivää ennen turnausta, kuitenkin niin, että jos turnaus alkaa viikonloppuna (la tai su), niin turnauksen otteluohjelma tulee ilmoittaa oikeassa muodossaan vähintään kaksi viikkoa ennen turnausta torstaina!

Turnaus- ja harjoitusottelut vuoden 2019 osalta asettelee kerhon erotuomariasettelija Janne Määttänen janne.maattanen34(at)hotmail.com.

Turnauspelien otteluohjelman Excel-pohja.

Palloliiton asetteluohjelma.

HARJOITUSOTTELUT

HARJOITUSOTTELUIDEN EROTUOMARIPALKKIOT KAUDELLA 2018/2019:

Harjoitusotteluiden tuomaripalkkion suuruuden ratkaisee joukkueista korkeammalla sarjatasolla kaudella 2019 pelaava seuraavasti:

sarjataso: erotuomarin / avustavan palkkio

- liiga: 105 € / 80 € (yhteensä 265 €)

- I-divisioona: 85 € / 65 € (yhteensä 215 €)

- II-divisioona, N-SM ja A-SM: 65 € / 50 € (yhteensä 165 €)

- III-divisioona, B-SM , N-1 55 € / 40 € (yhteensä 135 €)

- IV-divisioona, A-I, B-I 45 € / 35 € (yhteensä 115 €)

- muut aikuisten tasot sekä A- ja B-pojat: 40 € / 30 € (yhteensä 100 €)

- C-pojat ja B-tytöt: 35 € / 25 € (yhteensä 85 €)

- muut juniorisarjat: 30 €

Mikäli otteluaika on pitempi kuin kesän virallinen peliaika, korotetaan palkkiota 2 € / 5 min / tuomari.

Liigan, 1-3.divisioonan, Naisten liigan, Naisten ykkösen, A-SM, A-1.div, B-SM ja B-1.div otteluihin ei asetella kuin kolmikkoja. Mikäli esim. tuomareiden vähyyden vuoksi jokin ottelu joudutaan kuitenkin viheltämään yhdellä tuomarilla, kerrotaan palkkio 1,5:llä.

Erotuomareilla on lisäksi oikeus periä kaikilla tasoilla matkakuluja SPL matkustusohjeen mukaisesti. Mikäli tuomareilla on useampi ottelu peräkkäin, jaetaan matkakulut otteluiden kesken.

Harjoitusotteluista, jotka on ilmoitettu vähintään 11 päivää aikaisemmin
asettelijalle, ei peritä asettelukuluja. 10-6 päivää ennen ottelua tulleista erotuomaritilauksista veloitetaan asettelukuluja 15e/peli. Tätä myöhäisempiin tilauksiin TEK ei asettele tuomareita! Huom. viikonloppuna (la tai su) ja juhlapyhinä ilmoitetut pelit katsotaan ilmoitetuksi vasta seuraavana arkipäivänä.

Kaudella 2018-2019 harjoituspelien ja turnauspelien asettelut näkyvät liiton ja piirin käyttämässä Taso-asetteluohjelmassa, taso.palloliitto.fi

Harjoitusottelujen erotuomaritilaukset hoidetaan sähköpostitse kerhon erotuomariasettelija Janne Määttäselle janne.maattanen34(at)hotmail.com.

Futsalin harjoitusottelut 2018-2019:

Liiga 50 € (Yhteensä 100 €)

Ykkönen 40 € (Yhteensä 80 €)

Naisten liiga, Miesten Kakkonen, U21/U19 Liiga 35 € (Yhteensä 70 €)

Muut sarjat 30 €

Lisäksi tuomareilla on oikeus periä matkakulut Suomen Palloliiton matkustusohjesäännön mukaisesti myös Futsalin harjoitusotteluissa.

Liigan, 1-2.divisioonan, Naisten liigan, U21/U19 Liigan otteluihin ei asetella kuin kaksikkoja. Mikäli esim. tuomareiden vähyyden vuoksi jokin ottelu joudutaan kuitenkin viheltämään yhdellä tuomarilla, kerrotaan palkkio 1,5:llä.