Asettelu (turnaus- ja harjoitusottelut)

TURNAUKSET 

Tampereen Erotuomarikerho asettelee tuomarit Tampereen alueella pelattaviin turnauksiin, kuten isoihin junioriturnauksiin tai vaikka työporukan turnauksiin. Koska asettelut tapahtuvat piirin kanssa yhteisen ohjelman kautta, tulee turnauksen tilaajan toimittaa asettelijalle otteluohjelma oikeassa muodossa. Turnausten tuontitiedosto löytyy alta (kts. tuontitiedosto-Excel). Asetellut ottelut näkyvät Palloliiton asetteluohjelman (Tason) puolella.

Oheisessa Excel-tiedostossa on myös ohjeet pohjan käyttöön. Vääränmuotoinen otteluohjelma viivästyttää turhaan asetteluiden tekemistä, joten lähetäthän sen heti oikeassa muodossa.

Turnauspelit tulee ilmoittaa asettelijalle vähintään 15 päivää ennen turnausta, kuitenkin niin, että jos turnaus alkaa viikonloppuna (lauantai tai sunnuntai), niin turnauksen otteluohjelma tulee ilmoittaa oikeassa muodossaan vähintään kaksi viikkoa ennen turnausta torstaina!

Pyydämme ilmoittamaan turnauksesta kuitenkin mahdollisimman nopeasti siinä vaiheessa, kun otteluohjelma on tiedossa. Näin pystymme informoimaan erotuomareita edessä olevasta turnauksesta hyvissä ajoin. Asettelija käsittelee asettelupyynnöt kootusti muutaman päivän välein, joten huomaattehan, että vastaus pyyntöön voi tulla parin päivän viiveellä. 

HUOM! Turnauksissa tulee olla saatavilla pelaajalistat mahdollisten kurinpitotoimien varalle.

Turnausten erotuomaritilaukset lähetetään asettelija Keroselle osoitteeseen: asettelu.tek@gmail.com

Turnauksien osalta palkkiot ja maksuehdot toimitetaan asettelupyyntöjen yhteydessä.

Turnauspelien tuontitiedosto: Harjoitusotteluiden tuontitiedosto.xlsx

Palloliiton TASOn linkki: asetteluohjelma 

 

HARJOITUSOTTELUT

HARJOITUSOTTELUIDEN EROTUOMARIPALKKIOT TALVIKAUDELLA 2023:

Harjoitusotteluiden tuomaripalkkion suuruuden ratkaisee joukkueista korkeammalla sarjatasolla kaudella 2022 pelaava seuraavasti:

Sarjataso: erotuomarin / avustavan palkkio (päivitetty 1.7.2022)

Veikkausliiga 250/150
Ykkönen 131/78,60
Kakkonen, Kansallinen Liiga, P20 SM75/55
Kolmonen, P17 SM60/45
Naisten Ykkönen55/40
Nelonen, P20/17 Ykkönen45/35
Muut aikuisten tasot, Muut P20/P17 tasot40/30
P13-P15, Tytöt (kolmikko)35/25
P15 (Yksin) 35
Muut juniorisarjat

30 

 

Mikäli otteluaika on pitempi kuin kesän virallinen peliaika, korotetaan palkkiota 2 € / 5 min / tuomari.

Veikkausliigan, 1-3.divisioonan, Kansallisen Liigan, Naisten Ykkösen, P20 SM:n, P20 Ykkösen, P17 SM:n ja P17 Ykkösen harjoitusotteluihin ei asetella kuin kolmikkoja. Mikäli esim. tuomareiden vähyyden vuoksi jokin ottelu joudutaan kuitenkin viheltämään yhdellä tuomarilla, kerrotaan palkkio 1,5:llä.

Erotuomareilla on lisäksi oikeus periä kaikilla tasoilla matkakuluja SPL matkustusohjeen mukaisesti. Mikäli tuomareilla on useampi ottelu peräkkäin, jaetaan matkakulut otteluiden kesken.

Harjoitusotteluista, jotka on ilmoitettu vähintään 11 päivää aikaisemmin
asettelijalle, ei peritä asettelukuluja. 10-6 päivää ennen ottelua tulleista erotuomaritilauksista veloitetaan asettelukuluja 15e/peli. Tätä myöhäisempiin tilauksiin TEK ei asettele tuomareita! Huom. viikonloppuna (la tai su) ja juhlapyhinä ilmoitetut pelit katsotaan ilmoitetuksi vasta seuraavana arkipäivänä.

Huom. asettelupyyntöjä tehdessä ilmoitattehan harjoitusottelun tason, molemmat joukkueet, kentän, alkamisajankohdan ja sen, montako tuomaria haluatte.

Kaudella 2023 harjoituspelien ja turnauspelien asettelut näkyvät liiton ja piirin käyttämässä Taso-asetteluohjelmassa, taso.palloliitto.fi

 

Harjoitusotteluiden erotuomaritilaukset lähetetään osoitteeseen: asettelu.tek(at)gmail.com

 

Futsalin harjoitusottelut 2022–2023:

Miesten Futsal-Liiga                                                          60 € (Yhteensä 120 €)

Miesten Futsal-Ykkönen                                                    50 € (Yhteensä 100 €)

Naisten Futsal-Liiga, Miesten Futsal-Kakkonen                40 € (Yhteensä 80 €)

P19 Futsal-Liiga                                                                 35 € (Yhteensä 70 €)

Muut sarjat                                                                         30 € (60 €, jos kaksi tuomaria)

Lisäksi tuomareilla on oikeus periä matkakulut Suomen Palloliiton matkustusohjesäännön mukaisesti myös Futsalin harjoitusotteluissa.

Liigan, 1-2.divisioonan, Naisten liigan, P19 Liigan otteluihin ei asetella kuin kaksikkoja. Mikäli esim. tuomareiden vähyyden vuoksi jokin ottelu joudutaan kuitenkin viheltämään yhdellä tuomarilla, kerrotaan palkkio 1,5:llä. 

Päivitetty 2.11.2022